anymorez Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Witam, mam problem z gbv3, otóż montując silnik w oryginalny koszyk (do AK) silnik nic nie kręci - gdy reguluje położenie silnika, albo się ślizga, albo stoi. Gdy wsadziłem go do koszyka od SRC do G36, zaczyna działać... Skoro jest to oryginalny koszyk do AK i w nim nie działa, to jaki powinieniem kupić? Bo już z nim chyba nic nie zrobię.. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Seravee Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 ale silnik wsadzałeś do 2 różnych replik z różnymi sprężynami czy zmieniałeś tylko koszyk a GB zostawał ten sam? bo jeśli 2 różne to przyczyna może leżeć po stronie baterji Quote Link to post Share on other sites
anymorez Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 Sprężyny są odpowiednie do silnika. GB ten sam, zmieniałem tylko koszyk. Bateria jest dobra. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts