pajur97 Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Witam ! Posiadam replikę ASR 104 full metal ebb. Zakupu dokonałem 3 lata temu. Odbyłem nim raptem 4 strzelanki i całą resztę czasu leżał schowany. Dziś chcę od nowa zacząć zabawę. Mam pytanie odnośnie repliki - czy po 3 latach nieużywania będzie ona sprawna? Wystarczy , że ją wyczyszczę i wysmaruje? Dodam również, że do repliki zakupiłem akumulator Firefox nimh 1500 mAh, niestety czas wytrzymałości wynosi moze 2 godziny? Na pewno wezmę się za usunięcie bb i byc moze zakupu akumulatora 3000 mAh? Prosze o wasze opinie i zastrzeżenia. Pozdrawiam ! Link to post Share on other sites
arek2xl Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Oddaj do serwisanta na przegląd i dalej będzie chodziła jak nowa. Co do aku to LIPO 7,4 ja chcesz w miarę ogarnięty rof. Link to post Share on other sites
pajur97 Posted December 14, 2013 Author Report Share Posted December 14, 2013 (edited) Oddaj do serwisanta na przegląd i dalej będzie chodziła jak nowa. Co do aku to LIPO 7,4 ja chcesz w miarę ogarnięty rof. 7,4? Nie będzie za słaby do tej repliki? A no i jaką pojemność byś polecił ? :icon_smile: Edited December 14, 2013 by pajur97 Link to post Share on other sites
Lafayette Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 LiPo 7,4 to odpowiednik niklowo wodorkowej o woltażu 9,6. Pojemność jak największa, to znaczy ile zmieści CI się w giwerze. Bateria jest we froncie, tak? No to trochę się będziesz musiał nagimnastykować :P Może coś dzielonego? KLIK Link to post Share on other sites
pajur97 Posted December 14, 2013 Author Report Share Posted December 14, 2013 LiPo 7,4 to odpowiednik niklowo wodorkowej o woltażu 9,6. Pojemność jak największa, to znaczy ile zmieści CI się w giwerze. Bateria jest we froncie, tak? No to trochę się będziesz musiał nagimnastykować :icon_razz: Może coś dzielonego? KLIK Dzięki za informacje :D a co sądzisz o http://www.taiwangun.com/akumulator-li-po-2200mah-7-4v-25-50c-8fields ? :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts