Jendrek934 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Witam posiadam replikę Ak cymy 046 z systemem EBB, od kilku dni. Mój problem wygląda następująco przy pełnym naładowaniu baterii 8.4V 1200 mah wystrzeliłem z repliki tylko (prawie) cały magazynek po czym bateria rozładowała się(charakterystyczne stukanie i brak reakcji spręzyny przy naciskaniu spustu) i nie mogłem juz dłużej strzelać. Moje pytanie jest następujące ile powinna trzymać taka bateria bo wiem, że ten system zżera troche więcej prąu no ale to już chyba za dużo pozdrawiam i czekam na odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 No batka nie jest najlepsza i też na czym ładujesz? Zainwestuj w dobrą ładowarke i LIPO 7,4 ponad 1200mAh Quote Link to post Share on other sites
Jendrek934 Posted December 20, 2013 Author Report Share Posted December 20, 2013 ładuje zwykła wolnoładowarką chińska. ale ile powinna trzymać ta chińska batka :D? Quote Link to post Share on other sites
Jendrek934 Posted December 20, 2013 Author Report Share Posted December 20, 2013 Jednak nie jest to przeczyna baterii (tak sądze) gdzyż ta sytuacja z zacięciem się spręzyny zdarza się już 2 raz i za każdym razem pomaga jak rozkręce uchwyt pistoletowy i tam gdzie jest silnik poluzuje 2 śruby ktore go trzymają w tym uchwycie i poruszam nim troche na boki nie rozumumiem dlaczego tak się dzieje... przed chwilą tak zrobilem i karabin znowu zaskoczył Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 NO z 2 hi-capy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts