relativy Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Witajcie, wiem że takich tematów trochę bywa ale mam dość nietypowy problem z magazynkami do P90. Zakupiłem 4 sztuki mid-capów i 2 podają kulki dobrze, jeden czasem na auto wrzuci pusty strzał a kolejny na auto praktycznie wcale nie podaje. Wleci z 5-6 kulek i dalej na pusto strzela. Stąd moje pytanie, czy może to być wina kulek (G&G 0,25g) czy raczej coś z magiem jest nie tak? Na semi jest ok. Jak opróżniam magi na sucho, to wszystkie wyrzucają kulki bardzo podobnie. Rof 16-17k/s Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Kulki są ok. Chińskie midy do P90 są po prostu o kant dupy. Spróbuj załadować mniej kulek do ok 3/4 maga. Jak nie masz sector clipa, to go sobie spraw, w P90 działa cuda. Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Nawet nie w pełni załadowany przestaje podawać po wystrzeleniu paru kulek. Ale magi nie byłby smarowane (o smarowaniu ludzie różnie mówią), może warto spróbować go przesmarować. Sector clipa nie mam, ale skoro twierdzisz, że działa cuda to się zaopatrzę przy najbliższej okazji. Quote Link to post Share on other sites
TheVoytekBear Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 U mnie 1 z 4 midów (mag 170) miał problemy z podawaniem. przesmarowanie załatwiło sprawę. Używaj polskich znaków i wielkich liter. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts