Simon42551 Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Witam 26 grudnia zamówiłem gogle Ess Land Ops Folliage Green w deltashop.pl za 275zł. Dostałem je i były zapakowane w zwykłą folię, bez żadnego kartonu. Na folii jest naklejka na której jest strona polskiego dystrybutora czyli www.ess-polska.pl. Przez folie nie było widać szybki. Gdy wyciągłem gogle, na obu wizjerach nie ma loga ess. Do tego gąbka jest taka jakby popękana. Czy to oryginał, bo na zdjęciach miał logo ess. Na stronie dystrybutora i producenta ma to logo. Tu zamieszczam zdjęcia https://www.dropbox.com/sc/btuvdjsuibk2cam/7bJNWiAbes Jeśli napisałem nie w tym temacie proszę o przeniesienie do innego Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Raczej oryginał. Dystrybutorem ESS na Polske jest specshop.pl - do nich pisz z ewentualnymi uwagami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts