Arti2 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Witam. Mam pytania odnośnie rekliki KJW Beretta GC9606 CO2 i GG. 1. Wiem, że na magazynku CO2 w tym modelu da się wystrzelić ok 80 kulek, pytanie brzmi, ile da się wystrzelić z repliki green gas ? 2. Jak bardzo różni się odrzut blow back w replice na CO2, a na GG tzn. Czy dużo mniej kopie GG ? Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Jeśli chodzi o 2 pytanie to z własnego doświadczenia powiem ci, że BB na GG jest o wiele słabszy, jak chcesz poczuć jakieś fajniejsze kopnięcie to tylko Co2. Quote Link to post Share on other sites
klamot Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Ja w swojej GG ostatnio wywalam koło 55 kulek (w warunkach domowych). Wydaje mi się że to dość dobry wynik biorąc pod uwagę że sporo przy niej dłubałem żeby wywalić więcej niż 2 magi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts