Zairo Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) Witam. Od ponad roku uczęszczam regularnie na różne strzelanki. Aktualnie jestem posiadaczem repliki http://gunfire.pl/pr...go-AK-16A3.html , ale chciałbym stać się prawdziwym wsparciem dla moich towarzyszy broni :icon_smile: Myślałem nad "świnką" od takich producentów jak PJ, A&K oraz GFC. W związku z czym zasięgnąłem porady paru znawców tematu i ... odradzili mi wszystkie trzy firmy. Chciałbym, więc spytać Was, drodzy użytkownicy forum- czy któryś z podanych przeze mnie producentów jest godny uwagi w kwestii zakupu karabinu maszynowego ? (Cena około 1000 zł) Jeśli tak- dlaczego? Jeśli nie- co proponujecie? Z góry dziękuję za odpowiedź. P.S- szukałem miejsca na ten post w kilku działach. Mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Pozdrawiam Edited January 11, 2014 by Zairo Link to post Share on other sites
Axel Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Kaemy GFC oraz PJ to praktycznie A&K Poza tym jest temat o kaemach. Link to post Share on other sites
Zairo Posted January 11, 2014 Author Report Share Posted January 11, 2014 Ok, znalazłem temat wpisując "kaem", wiem wszystko, co chciałem wiedzieć. Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że można zamknąć temat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts