DLOB01 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Czołem, Zakupiłem G36 JG 608 - naprawdę świetny sprzęt! Mam tylko problem z naładowaniem magazynka HI CAP, który dostałem w opakowaniu razem z repliką. Ma do niego wejść 470 kulek, a za nic nie mogę załadować więcej niż ok. 40. Potem się blokuje i to wszystko. Dysza, GBox działają jak należy. Miał ktoś może takie same problemy z nowym magiem? Edited January 16, 2014 by DLOB01 Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Ty chyba żartujesz :D W tylniej części masz taką klapkę, którą otwierasz i tam wsypujesz kulasy :) Quote Link to post Share on other sites
DLOB01 Posted January 16, 2014 Author Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Z tym małym ticzkiem do otwierania to luz. Rozkręciłem wszystko i sprężyna do nakręcania była za delikatnie wygięta. Non stop puszczała to co naciągnąłem. Dzięki UberSoldier. Do usunięcia. Edited January 16, 2014 by DLOB01 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts