xazax Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Witajcie, chciałbym zaprezentować swój kanał na którym umieszczam między innymi filmy ze strzelanek środowiska Dolnośląskiego. Dodaję linki do dwóch z których jestem szczególnie dumny ;) Quote Link to post Share on other sites
Ecosse Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Obejrzałem pierwszy filmik i jestem mile zaskoczony. Przede wszystkim góruje u Ciebie na filmach klimat i atmosfera która jest po prostu nie zastąpiona. Świetną rzeczą w tym filmie jest też teren - nigdy nie widziałem tak ciekawego CQB. Jest kilka ciekawych akcji. Do minusów można zaliczyć przede wszystkim trochę złe montowanie filmu, dynamikę - za dużo kampienia i po prostu z czasem nudzi się oglądanie, przewaga porażeń niż zabójstw - nie chce się oglądać filmu gdy co drugą akcje dostałeś na filmie, może po prostu nie wstawiaj takich akcji do filmiku. Na filmie dodałbym również powiadomienie kiedy zabijasz jakiegoś wroga, np. napis "HIT" w rogu. To tyle ode mnie. Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 Dzięki za uwagi, w następnym montażu zastosuję :) Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 Filmik z zastosowanymi radami: :) Quote Link to post Share on other sites
Vampircu Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Nooo, poprawa jest znaczna. Ten filmik wyszedł Ci naprawdę elegancko - widzę potencjał na naprawdę dobre produkcje w przyszłości. Kręć dalej, rozwijaj się i dostarczaj nam więcej airsoftowych produkcji. Edited February 16, 2014 by Vampircu Quote Link to post Share on other sites
Ecosse Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Nooo, ten film jest o wiele ciekawszy. O wiele lepiej ogląda się "ciekawszy" film 5-cio minutowy niż "nudny" 20-sto minutowy. Co do dźwięku trafień - ciekawy pomysł, lecz gdy przeciętny widz ogląda film airsoft, w którym cały czas jest jakaś akcja, nawet nie usłyszy takiego dźwięki - przynajmniej ja go nie dostrzegłem przez pierwsze dwa trafienia, dopiero potem gdy przeczytałem opis zauważyłem że jakiś tam jest. Najlepiej jednak byłoby dodanie prostego tekstu w stylu "HIT", wtedy gdy pojawia się coś na ekranie, gdzie nie ma żadnych innych tekstów, każdemu oglądającemu do razu rzuci się to w oczy - sprawdzone. Dodatkowo, możesz dodać jakiś efekt w stylu zooma gdy kogoś już trafiasz, albo jeszcze przed tym. Na przykład może to być mały box w prawym górnym rogu - nie martw się o utratę jakości w tym małym okienku. Gdy nagrywasz w HD nie będzie ona duża, a trafienie będzie odpowiednio widać. Osobiście subskrybuję kanał i czekam na dalsze ciekawe filmiki. Życzę powodzenia w kręceniu i dobrych akcjach! :) Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted February 17, 2014 Author Report Share Posted February 17, 2014 Popróbuję coś zrobić w tym stylu, materiał z niedzieli nakręcony, w tą niedzielę jadę na Pieszyce. Dzięki za uwagi! Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 nie dodawaj muzyki to drażni szczególnie ,że różni ludzie to oglądają i nie wszystkim się spodoba muzyka lecąca w tle. To nie koncert :P. A motyw dźwięku w momencie trafień wyciągnięty z Quake 3 uważam za mistrzowskie posunięcie :D od razu przypominają się stare dobre czasy. Możesz w bardziej dynamicznych akcjach gdzie słychać bardziej jazgot elektrycznego szaleństwa pogłośnić dźwięk trafienia. Propsy za skill w rozgrywce bo naprawdę to się fajnie ogląda i jest to główny motor napędowy twoich filmików na dzień dzisiejszy. Chociaż koledzy z przeciwnej drużyny czasami krążą jak dzieci we mgle xD Przed filmem możesz dodać tekst opisujący krótki opis rozgrywki, kto się strzela, z kim, gdzie, może jakieś tryb macie w trakcie rundy, repliki. Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Wrzuciłem następnego CQBa, trochę już przesyt, ale trzeba korzystać :D Miały być wyliczone killstreaki, ale coś mi się zrąbało z napisami i nie miałem siły już tego poprawiać. Na las już mam zrobione trójkąty jak w BFie i będę nimi oznaczał wrogów dla lepszej widoczności ^^ Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 Łapcie coś ciekawszego od ostatniego montażu - Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 Kamioneczki - Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted May 12, 2014 Author Report Share Posted May 12, 2014 Raszówka, dużo gadania - Oraz Rogów w Świętokrzyskim - Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted June 17, 2014 Author Report Share Posted June 17, 2014 Tak się bawi Dolny Śląsk! - Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted August 5, 2014 Author Report Share Posted August 5, 2014 Następny filmik z Pieszyc - Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 Raszówka - :) Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted September 25, 2014 Author Report Share Posted September 25, 2014 CQB na Miłocicach - Quote Link to post Share on other sites
brader Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Super filmiki :) jeszcze jakbyś miał jakaś fajną szatę graficzną przed i po to już wogole by było super ;) Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Może kiedyś jakiś grafik się zlituje bo u mnie z tym skillem słabo :P Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Filmik z fajnego Bydgoskiego terenu: Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 (edited) Fajny filmik, widać, że z filmu na film dodajesz coś nowego. Klimat strzelanki też niezły. Ale to chodzenie bez ochrony oczu przy załadowanych replikach to troszkę niezły hardcore!!! P.S. A kiedy filmik z ostatnich Pieszyc?! Edited October 26, 2014 by Viader Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Jak najszybciej, do piatku powinien byc. Tyle razy im zwracalem uwage ze juz odpuscilem... Na szczescie oczy cale. Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Trochę opóźnienia, ale jest :P Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Trochę łażenia z naszej strony ;) Akcja od połowy, wcześniej gadanie i chodzenie. Zostaliście ostrzeżeni :P Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted December 9, 2014 Author Report Share Posted December 9, 2014 CeKuB Quote Link to post Share on other sites
xazax Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Muzycznie z CQB - https://www.youtube.com/watch?v=6ZQBIZOmM0Q Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts