historian1970 Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 (edited) Wrzucam tutaj rezerwację terminu imprezy, bo jest grupa ludzi, którzy bawią się na imprezach wietnamskich i drugowojennych a GMV to chyba najlepsza impreza w klimacie NAMu w tej chwili. Później jest dylemat gdzie jechać. Linku do samej imprezy jeszcze nie ma. Prośba do MODa o wykasowanie linków do nieaktualnych imprez. Edited January 25, 2014 by historian1970 Quote Link to post Share on other sites
Rudy69 Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Myślę że linki można zostawić, w końcu będziemy mieli fajną bazę danych gier ASH. Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 Moza przeniesc do archiwum w takim razie. Tu raczej powinny byc aktualnosci. Quote Link to post Share on other sites
Rudy69 Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Można tez zrobić archiwum, ale nie mamy chyba aż tyle gier żeby to było problemem, przynajmniej na razie. Niech mod zdecyduje i usunie nasz OT :) Quote Link to post Share on other sites
kacxd Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Eeee.. więc tak :icon_smile: Nie usuwam tego, by było ku pamięci. Nie śmieci, bo zaraz pozamykam wsio nieaktualne. Jak sobie życzycie, w wolnej chwili ogarnę takie cudo jak archiwum i poprzenoszę. Wasza wola, ja tu tylko od pomocy jestem :icon_smile: Edit: po podjęciu Waszmościów decyzji, spam posprzątam Quote Link to post Share on other sites
historian1970 Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 Moim skromnym zdaniem tydzień po imprezie powinny być wątki imprezowe przenoszone do archiwum. Już się trochę zebrało, zaraz będą takie same nazwy tylko data inna. Quote Link to post Share on other sites
Rudy69 Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Mi archiwum pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts