snakedocxm Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Czy na terenie Polski znajdę jakiegoś dealera, u którego dostałbym klamry w.w. producenta? Przede wszystkim zależy mi tutaj na względnie bogatej ofercie. Co mam przez to na myśli - mianowicie klamry serii GTSR (loop body, ladderlock body i hatch) i QASM w kolorze Foliage Green, także GTSP cordloc. Dlaczego bogatej? A no dlatego, że niestety główny Polski dystrybutor operuje na europejskim katalogu Nexusa, który jest "ubogi" w te elementy. Nie powiem, że ta firma nie jest skora do współpracy, wręcz przeciwnie - istnieje możliwość sprowadzenia tego typu towaru na zasadzie indywidualnego zamówienia, przy czym sprowadza się to do ilości hurtowej. Z drugiej strony mógłbym przez różne "źródła" załatwić sobie z USA, ale... ręce mi bezwiednie opadają na widok ceny sięgającej ponad 100zł przy biednych parunastu (może 20) klamrach. Jeżeli i tutaj nie znajdę pomocy, chyba będę musiał sobie odpuścić modyfikacje plecaka i oporządzenia. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 http://sklep.orkan-tactical.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts