19krzysiek913 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Posiadam replikę M4A1, jak wiadomo z wmontowanymi szynami RIS 22mm. Mam także kolimator na szynę 11mm. Jak zamocować owy kolimator na moją broń. Na internecie jest pełno adapterów z szyny 11mm na 22mm. Interesuje mnie oczywiście nie ta a do niej odwrotna, czyli z 22mm na 11mm. A jeżeli już się znajdzie to jest ona niedostępna. Zapewne nie tylko ja mam taki problemwiec jeśli ktośznajdzie dajcie znać ;) Quote Link to post Share on other sites
19krzysiek913 Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 Sorki za brak spacji w niektórych miejsach ;) Wiem, że były tematy, ale za wiele odpowiedzi one nie dały, z wyjątkiem "forumowych" kłotni ;) Dlatego staram sie poruszyc ten temat jeszcze raz. Na polskich stronach znalazłem adapter, lecz wszedzie jest on niedostępny, i to niemalże od dwóch tygodni. ;/;/ Ściągnąć adapter w jakim sensie? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Że go Ci zamówi z jakiegoś sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts