Shuad Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Witam, mam pytanie odnośnie CIRASa od Flyye'a Land, rozmiar M. Czy ktoś orientuje się do jakich minimalnie rozmiarów można ją wyregulować? Ostatnia moja kamizelka(budżetowa) mimo regulacji do jak najmniejszej i tak zwisa na mnie, dlatego też pytam o tą kamizelkę. Moja wymiary to 98cm w klatce, 72cm w talii, 80cm w pasie. Jeśli ktoś mógłby mniej więcej określić czy będzie dobrze leżeć to byłbym wdzięczny. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Tadzik_95 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Nie masz co się martwić, tą kamizelkę można na jeszcze chudszą osobę wrzucić. Ja przy zbliżonych wymiarach do Ciebie swojego CIRASa rozmiar M noszę wyregulowanego na 2-3 dziurkę, znaczy się zapas jeszcze jest (mówię o pasie, o wzrost nie ma się co martwić). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts