AloneWolf47 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 jwt, szukam dobrego pokrowca lub torby na moją replikę CM048M o długości 911 cm i żeby był dość duży aby się zmieściła nie tylko replika ale i magazynki, kulki, gogle, i oczywiście jedzenie i picie, jestem zielony w dobraniu dobrego pokrowca albo torby na moją replikę i resztę ekwipunku więc proszę was o pomoc, cena pokrowca max do 250 zł Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) http://armyworld.pl/...al-Stan-DB.html wszystko Ci się zmieści razem z prowiantem, śpiworem, mundurem, butami i kamizelką. Bardzo solidna torba, używam jej od trzech lat nie tylko w ASG ale również podczas rejsów żeglarskich, jest autentycznie nieprzemakalna. Jego długość (80 cm) nie stanowi problemu, replika wejdzie Ci po przekątnej. Edited March 3, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts