ZENEK_waw Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) Nie ma magwellów do g36c. Ale są do emek. Chciałbym przerobić magwell z emki do g36c [ares]. Czy ktoś już tego próbował? Jaka jest szerokość korpusu w emce/w miejscy gdzie mocuje się ten chwyt? Pozdrawiam! Edited March 3, 2014 by szwagrito Quote Link to post Share on other sites
ZENEK_waw Posted March 3, 2014 Author Report Share Posted March 3, 2014 Nie mogę już edytować więc piszę posta: Chodzi mi o coś takiego: http://gunfire.pl/product-pol-1152200223-Magwell-w-kolorze-czarnym.html Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 To na wysokość nawet nie wejdzie. Quote Link to post Share on other sites
ZENEK_waw Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Chodzi mi raczej o osłonę na 'osłonę magazynka' - taką lepiej przystosowaną pod rękę. Żeby osłona magazynka miała funkcję chwytu. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Na emki to pasuje, bo magwell jest dość wysoki. w Gietach jest sporo mniejszy. Odpowiednia rączka na szynę lepiej się sprawdzi. Quote Link to post Share on other sites
ZENEK_waw Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 Ok. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts