soltys123 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Siemka. Czy znacie jakieś ćwiczenia taktyczne dla 2 osób/komandosów? Chciałbym razem z moim bratem nieco "potrenować", lecz nie wiem jak. W pobliżu mojego domu jest las, kilka opuszczonych budynków. Co proponujecie? Chodzi mi głównie o zgranie, zrozumienie. Z góry dzięki za pomoc :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
patryk910 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) najłatwiej wam będzie znaleźć video kurs szalonego Costy i jego konkurencji. Również szukajcie po internetach materiałów z "taktycznych szkoleń cywilów w USA " A tak pozatym zacznijcie od znaków niewerbalnych i miejcie w głowie ,że repliki ASG to namiastka broni palnej. A wszelkie taktyczne treningi drużyn airsoftowych również są namiastką prawdziwych wojskowych ćwiczeń i tych cywilnych które są prowadzone przez profesjonalistów. Żeby wam się w główkach niepoprzewracało od tego całego airsoftu i bycia super pro airsoftowym komandosem. Aha i trochę samozaparcia w internetach.Bo na pewno jeden solidny poradnik został napisany pod działania Airsoftowe i kilka nagrań również powstało. Edited March 23, 2014 by patryk910 Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Podciągniecia nachwytem na drążku to jedyne słuszne ćwiczenie :) Quote Link to post Share on other sites
mistrz25 Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Podciągniecia nachwytem na drążku to jedyne słuszne ćwiczenie :icon_smile: Arthur podciąganie podchwytem i martwy ciąg też są słuszne w wyszkoleniu się przez dwóch napalonych na taktyczne akcje rodem z BF4 komandosów :icon_razz2: Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Nie nie nie. Tylko nachwytem. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts