wawi08 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Witam, mam pewien problem. Postanowiłem wymienić mój pęknięty szkielet Classic Army na szkielet firmy G&P. Paczka przyszła, wszystko wydaje się być w porządku i w tedy przystępuję do montażu. Zaczynam wkładać łożyska, wkładam pierwsze dwa do lewej części i wszystko ok, ale potem wkładam trzecie i niespodzianka. Łożysko wypada, tak samo dzieje się z dwoma łożyskami w prawej części szkieletu. Tak więc moje pytanie brzmi : -Czy jest to normalne ? (pierwszy raz składam gb kompletnie od podstaw) -Czy jeśli nie, to jest to wada fabryczna i trzeba szkielet odesłać ? -Czy jeśli nie jest to żadna z wyżej wymienionych rzeczy, to co zrobić żeby wszystko było ok ? Z góry dzięki za odpowiedź, jeśli to ważne to szkielet kupiony był na asgshop.pl i jeśli trzeba to mogę wrzucić zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Ale luz łożyska jest bardzo duży czy minimalny że ledwo ledwo ? Łożyska z flanszą, najlepiej jest montować na klej do łożysk :icon_wink: ) Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted April 5, 2014 Author Report Share Posted April 5, 2014 Luz był taki że wypadały ale już po problemie(wujek ślusarz :D).Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts