Fazzziu Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Witam serdecznie. Jestem tu nowy i dopiero zaczynam swoją ''przygodę'' z ASG. Jak większość żółtodziobów (bez obrazy oczywiście) wybrałem na początek replikę firmy AGM -Shootgun Long 003. Broń już mam, ale brakuje mi ochrony twarzy i mam w związku z tym pytanie do Was. Mianowicie: Mam do kupienia po okazyjnej cenie maskę firmy Helix. Dokładnej nazwy niestety nie znam, ale wrzucam zdjęcie podglądowe: Czy ta maska nadaję się do ASG? Czy wytrzyma ona ostrzał z mojej repliki? (agm 003) Pozdrawiam serdecznie Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 To jest maska do paintballa. Nie nadaje się do asg. Quote Link to post Share on other sites
Fazzziu Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 Mógłbyś mi wyjaśnić dlaczego? Co ją dyskwalifikuje? Czy są w ogóle jakieś maski typowe do asg? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 Są maski, wystarczy poszukać po forum. Maskę dyskwalifikuje w mojej opinii brak atestów, którymi sugeruję się przy ochronie oczu. Quote Link to post Share on other sites
Fazzziu Posted April 12, 2014 Author Report Share Posted April 12, 2014 Rozumiem, dziękuje za pomoc:) Temat można usunąc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts