jankes230 Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Chce kupić tą replikę i od razu zamierzam wymienić w niej gumkę hop up i lufę precyzyjną i tu mam pytanie jaką lufę opłaca się do niej kupić poza promykiem i czy w ogóle się to opłaca oraz jaką gumkę wybrać (chcę zyskać na zasięgu) oraz mam pytanie jaka bateria się do niej nada. Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam, Jankes Quote Link to post Share on other sites
Link Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Gumki chyba nie ma sensu wymieniać skoro to G&G. Lufa Prometheus, KM Head lub Systema. Jest gdzieś po za tym temat o lufach. Sama replika ma wzmacniane body włóknem szklanym, więc powinna być (teoretycznie) bardzo wytrzymała. Czy jakiś posiadacz mógłby powtierdzić czy po pewnymczasie nie występują gdzieś luzy? Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Głupoty piszesz... Akurat w G&G jest dobra luf, i nie opłaca jej się wymieniać na nic innego niż Promyk/PDI. Ja mam co prawda Socom Gear ale to prawie to samo, gierek G&G itd. Po prawie dwóch latach ciągłego używania nic z nim się nie dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts