erykxdxd Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Witam Mam problem Otóż podczas strzelania z repliki (kupiłem kilka dni temu używaną) bateria się trochę nagrzewa. Czy to normalne ? Głos wystrzału jest naprawdę głośny (moja pierwsza replika) nie to co na filmikach yt (wiem że może się różnić). Rof nie jest duży. Nawet marny i chyba to wina akumulatora który ma napięcie (8,4V) 8,81 V możliwe że jest rozładowany, przy jakim replika działa z w miarę dużym rof-em to nie wiem :-) Ładowarki nie posiadam więc nie mam jak naładować (przymierzam się do kupna, ważne żeby była tania). Czy to normalne? Przy jakich napięciach replika powinna strzelać normalnie? Czy powinna być taka głośna? Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Głośność może być przez każdego rozumiana inaczej. Zapuść jakiś filmik pracy gearboxa. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted April 19, 2014 Author Report Share Posted April 19, 2014 Ok, postaram się jak najszybciej. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 (...) Ładowarki nie posiadam więc nie mam jak naładować (przymierzam się do kupna, ważne żeby była tania).(...) Niestety - tania - znaczy zła, shit, do niczego... Najtańsza, dobra tylko do NiMh Batimex. Lepiej doskładać i kupić bardziej uniwersalną Redox. Różnica niespełna 50 zł a ładowarka na przyzwoitym poziomie. Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted April 19, 2014 Author Report Share Posted April 19, 2014 Spodziewałem się takiej odpowiedzi. OK zobaczę na co mnie będzie stać :-) Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted April 19, 2014 Author Report Share Posted April 19, 2014 Problem w tym że nie wiem jak dodać załącznik :-( Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 Ok, tu macie film. Na filmie słychać jakby chwilowe osłabienie repliki, pierwszy raz się zdarzyło. Jest to niepokojące ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts