marxdesign Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Witam, ostatnio z rozpędu zacząłem nabijać magazynek nie wyjmując go z repliki i gaz zaczął uciekać gdzieś na boki. Czy taki zabieg mógł coś uszkodzić? Bo teraz mam problem, nie wiem czy z magazynkiem czy z repliką, wygląda to tak jakby nie chciał podawać gazu. Po naciśnięciu spustu słychać tylko cichy wystrzał, ale nawet zamka nie odrzuca. Beretta KJW 92 METAL Quote Link to post Share on other sites
JarekPN Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Ale to chyba tak generalnie nie trzyma Ci gazu ten magazynek, skoro musisz doładowywać gaz w trakcie strzelania (czyli nie jesteś w stanie wystrzelić nawet jednego maga na jednym ładowaniu). Więc tak się domyślam, że to nie kwestia doładowywania go w, czy poza pistoletem. - Bo zakładam, że kulek nie doładowujesz bez wyciągania magazynka ? ;) Quote Link to post Share on other sites
marxdesign Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 Kupiłem go używanego, wcześniej na sucho strzelałem parę razy bez kulek i działało to ładnie. Później z rozpędu doładowałem go nie wyjmując z repliki. Ogólnie po naładowaniu maga gazem, nigdzie gaz nie ucieka. Quote Link to post Share on other sites
marxdesign Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 Dodam jeszcze że strzela po przekręceniu do góry nogami. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts