general_gaz Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Witam wszystkich ASGejów. Jak w temacie, a więc w moim Glocku od Cymy występuje problem z ogniem Semi. Kulki nie chcą lecieć, dosłownie wytaczają się z lufy. Próbowałem strzelać na kijowych kulkach GF 0,2g, jak i Guarderach i G&G, jednak problem występował na wszystkich w.w. W trybie Auto wszystkie, prócz ostatniej kulki śmigają aż miło, lecz ta ostatnia - tak jak na Semi - wytacza się z lufy. Jest to replika właściwie stockowa, wymieniłem tylko gumkę na Systemę Energy, ale musiałem ją trochę skrócić, bo normalna się nie mieściła w komorze HU. Bardzo proszę o pomoc, mam nadzieję, że i tym razem pomożecie :> Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Wróć do seryjnej gumki. Jeśli problem zniknął, masz winnego. Jeśli nie, szukasz dalej, lub wypowiada się ktoś na forum. Wykonaj odrobinę pracy sam, zanim popytasz innych, w ten sposób sam się trochę nauczysz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts