Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam. Jestem nowy. Kupiłem niedawno używane m4a1 od GFC GUNS i mam mały problem. A więc tak: Naładowałem połowę hi-capa i postrzelałem trochę do tarczy na SEMI. Potem przełączyłem na AUTO, postrzelałem chwilę i z powrotem przełączyłem na SEMI, ale karabin strzelał ogniem ciągłym. Dopiero jak puściłem i nacisnąłem z powrotem spust to karabin strzelał ogniem pojedynczym. Oddałem jakieś 15-20 strzałów na SEMI i nie mogłem dalej strzelić. Dopiero jak przełączyłem na SAFE i z powrotem na SEMI to karabin mógł strzelić, ale też 15-20 strzałów i stop. Bateria i kable były dość ciepłe. Nie wiem czy to wina baterii czy też okablowania. Baterie ładowałem ok. 6 godzin

Bateria:

1200 mAh

Ładowarka

300

Czy mogły się przepalić ogniwa w baterii?

Proszę o pomoc. Z góry DZIĘKUJE.

Ani kable ani bateria. Pełno tu tego typu problemów. Albo przerywacz albo płytka selektroa. Problem ustapi sam - a jak nie to gwarancja. Dziwne to poza tym bo wszystkie repliki gfc przechodza przegląd zerowy.

Czy mogę normalnie użytkować replikę? Nic się nie stanie?

Możesz. Nic się nie stanie.

A jeżeli problem nie ustąpi?

Wtedy będziesz musiał znaleźć przyczynę problemu i ją naprawić. Jeśli się na tym nie znasz i nie lubisz "majsterkować", lepiej oddaj replikę komuś, kto się na tym zna.