pako87 Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 mam problem z repliką bo rozwaliła mi sie ta plastikowa szyna która doprowadza kulke z magazynka do komory hop up. Orientuje się może ktoś gdzie można takie coś dostać najlepiej z jakiegoś mocniejszego materiału jak plastik ale od biedy i plastikowym sie zadowole. Dla uściślenia dołączam link http://mundoairsofte...on-tokyo-marui/ to jest drugi obrazek to czarne coś wystające od dołu mnie interesuje. Jakby ktoś potrafił mi pomóc był bym bardzo wdzięczny Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 (edited) O to chodzi? Edited May 11, 2014 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
pako87 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 (edited) nie. o to w czym ta płytka chodzi. O ten płaski element w którym przemieszcza się ta płytka. Ta płytka przemieszcza kulke z magazynka do komory w takiej czarnej plastikowej szynie jak widać na tym obrazku w załączniku i właśnie o tą szyne czy jak to nazwać mi chodzi. Jak źle wytłumaczyłem to powiedz spróbuje jeszcze raz. nawet nie wiem jak nazwać tą część a podczas ładowania odszczypał mi się plastik i teraz jak ładuje kulki uciekaja mi do wnetrza broni zamiast lądować w komorze Edited May 11, 2014 by pako87 Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Ujście do komory hop up. Raczej nie znajdziesz tego. Quote Link to post Share on other sites
pako87 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 no to broń pozostaje powiesić na ścianie:( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts