Joachim_Razny Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Parę dni temu kupiłem uzywany chwyt z latarką (prawdopodobnie AGM) do MP5. Jako że latarka daje dość marne oświetlenie, zastanawiam się nad jej wymianą, ewentualnie modyfikacją. Czy ktoś z szanownych obecnych miał może styczność z takimi modyfikacjami lub orientuje się jaka latarka pasuje do ów chwytu bez straszliwych modyfikacji? Obiło mi się o uszy, że może to być któraś z latarek firmy Walther, ale nie wiem która dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 (edited) Kup dowolną latarkę, podrzuć mi fi zewnętrzne i typ gwintu,to ci ukręcę bazę do latarki na tokarce, z jakiejś stali. :maniak_OK: Edited May 18, 2014 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Joachim_Razny Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Widziałem jakiegoś Walthera, który wyglądał bardzo podobnie. ;) Podjadę go przymierzyć, jak tylko gwint będzie problemem, to będę się odzywał, dzięki! ;) Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 (edited) Od siebie polecam skontaktować się z (nr gg) 7418796 - magik jeśli chodzi o latarki. Można też odwiedzić forum światełka. Edited June 12, 2014 by Scharf Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts