Envil Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 (edited) Witajcie. Dosłownie parę minut temu coś zaczęło dziać się z moim hi-capem od CM031. Na początku wszystko pięknie chodziło, kulki kręciły się bez problemu, a replika strzelała do momentu, aż w magazynku zostawały 2/3 kulki. Niestety dość niefortunnie magazynek upadł na ziemie (choć pewien nie jestem, czy to przyczyna) - niby nic wielkiego, ale po załadowaniu go na jego miejsce broń nie strzelała. Pomogło przechylenie jej na bok. Wtedy też zorientowałem się, ze magazynek : 1. Nie podaje kulek do końca, gdy znajduje ich się mała ilość. 2. Nie reaguje na zwolnienie sprężyny, gdy w środku jest kilka kulek (pozostaje go przechylenie). 3. Zostawia w replice kilka sztuk kulek, jednak replika nimi nie strzela Jak mówię - jeszcze wczoraj wszystko pięknie działało. Replika podawał kulki aż do paru ostatnich sztuk, kręciła się do końca i zawsze zwalniała kulki. Nie wiem, może coś robię źle, a może po prostu debilnie zniszczyłem magazynek? Z góry dzięki za pomoc! @EDIT Zapewne źle pojmuję budowę hi-capa i mylę się co do sprężyny "podającej". Proszę mnie poprawić. Edited May 29, 2014 by Envil Link to post Share on other sites
Recommended Posts