wilkosz Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Witam mam pytanko może ktoś będzie mi w stanie pomóc chce w swojej m4 wymienić body z plastikowego na metalowe czy ktoś się orientuje jakie body musze kupić G&P, CA ?? i czy będą problemy z dopasowaniem czy bez niczego będzie pasowało ?? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Większość emek jest w standardzie marui, w tym g&p. Bez problemu powinno pasować body. Jednak z doświadczenia wiem, że czasem trzeba coś podpiłować, podkleić itd. Jaką masz komorę hopka? Jednoczęsciowa, czy dwuczęściowa? Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 (edited) Nie wiem jak dzisiejsze generacje ale tak z 3 lata do tyłu M4 S-System od TM ma poje...body. Uper rozkładał się na dwie części. Pierwsza generacja S-System'ek pod marką PJ Guns miała tak samo. Jest cholernie ciężko dorwać właśnie takie metalowe body a już na pewno jest ono nie do zdobycia w Europie. Dlatego najpierw upewnij się czy możesz zdjąć cały przedni chwyt z szynami, które nie przytrzymują dwóch części górnego body... Jeśli jest normalne to każde do M4 powinno podejść. EDIT. Sporo szukania. Chodzi mi o to, że możesz i najprawdopodobniej masz coś takiego: Edited May 31, 2014 by CerberBP Quote Link to post Share on other sites
wilkosz Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 dokładnie takie ja na obrazku czyli nikłe szanse znalezć takie body metalowe bez górnych szyn Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 (edited) Jak już to szukaj "Zeke s-system metal body" ale z doświadczenia powiem ci, że właśnie przez to pozbyłem się swojej S-System :( Ewentualnie coś takiego jeszcze pasuje http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Metal_Bodies_Related_Parts_AEG_Hurricane_M4_M16_S_System_Metal_Body_Adaptor_Set.htm Edited May 31, 2014 by CerberBP Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts