Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4 S-System Tokyo Marui metal body ?

Recommended Posts

Witam mam pytanko może ktoś będzie mi w stanie pomóc chce w swojej m4 wymienić body z plastikowego na metalowe czy ktoś się orientuje jakie body musze kupić G&P, CA ?? i czy będą problemy z dopasowaniem czy bez niczego będzie pasowało ??

Większość emek jest w standardzie marui, w tym g&p. Bez problemu powinno pasować body. Jednak z doświadczenia wiem, że czasem trzeba coś podpiłować, podkleić itd. Jaką masz komorę hopka? Jednoczęsciowa, czy dwuczęściowa?

Nie wiem jak dzisiejsze generacje ale tak z 3 lata do tyłu M4 S-System od TM ma poje...body. Uper rozkładał się na dwie części. Pierwsza generacja S-System'ek pod marką PJ Guns miała tak samo. Jest cholernie ciężko dorwać właśnie takie metalowe body a już na pewno jest ono nie do zdobycia w Europie.

Dlatego najpierw upewnij się czy możesz zdjąć cały przedni chwyt z szynami, które nie przytrzymują dwóch części górnego body...

Jeśli jest normalne to każde do M4 powinno podejść.

EDIT.

Sporo szukania. Chodzi mi o to, że możesz i najprawdopodobniej masz coś takiego:

MB-M4S-ZEKE.JPG

Edited by CerberBP