Strat260 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Witam zamierzam kupić kolimator ACOG. http://allegro.pl/kolimator-typu-trijicon-acog-prawdziwy-swiatlowod-i4298741974.html Jednak chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tymi chińczykami, ponoć rozlatują się po dwóch miesiącach. Opłaca się zatem je kupować, czy może dołożyć i kupić sprzęt jak należy? Link to post Share on other sites
Włodek Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 jutro mi przyjdzie ten sam tylko że kupiony nowy za 139zł :icon_biggrin: jak poczekasz chwile to napisze co i jak. a tu masz fotke kropki bo pisałem do tego kolesia z allegro Link to post Share on other sites
Włodek Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Dobra wszystko doszło. Na pierwszy rzut oka celowniczek jest ekstra oznaczenia wszystkie ładnie wykonane, jak dla mnie za tę cenę świetnie wygląda. Lecz co do samej kropki to słabo działa. Na słońcu kropka bardzo mocno świeci, za to w pomieszczeniach albo w cieniu jest ledwo co widoczna. A jak wejdę pod jakiś krzak to jej nie widać zostają wtedy jedynie przyrządy celownicze :(. Także chyba oddam ten kolimatorek tam skąd przyszedł. Jak masz jakieś pytania to pisz póki nie odeśle go. Link to post Share on other sites
Recommended Posts