Len0x Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Szybkie pytanie, proszę o potwierdzenie jaka bateria/e są uzywane w tym kolimatorze King Arms - RD30 Czy ktoś wie jak odróżnić King Arms od P&G? Czy mogę prociś o real foto dla King Arms Na stronie Specshopu jest napisane, że Cr2032 jest w zestawie dla King Arms. DostałeM kolimator bez oznaczeń a bateria to 2xAG13 (=LR44) wskazuje to na P&G, 80 zł tańszego. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 W opisie sklepu wkradł się błąd. Miałem obydwa kolimatory. Są praktycznie identyczne, i tymo samymi bateriami zasilane. KA z tego co pamiętam miał srebrny antyreflex z przodu, a g&p czerwony. Pudełko g&p to zwykła szara tektura ze stickerem g&p, king arms miał bodajże czarne z wizerunkiem kolimatora. Quote Link to post Share on other sites
Len0x Posted June 15, 2014 Author Report Share Posted June 15, 2014 W opisie sklepu wkradł się błąd. Miałem obydwa kolimatory. Są praktycznie identyczne, i tymo samymi bateriami zasilane. KA z tego co pamiętam miał srebrny antyreflex z przodu, a g&p czerwony. Pudełko g&p to zwykła szara tektura ze stickerem g&p, king arms miał bodajże czarne z wizerunkiem kolimatora. Pudełko sią zgadza, z przodu jest przezroczysta płaska szybka, za nią czerwone szkiełko (może to jest ten antyrefleks). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts