Hesh Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Ślady są jeśli dostaniesz z bliska bądź w odsłonięty kawałek skóry. Ja dzisiaj dostałem sere z +/- 30m centralnie na głowe bo tylko ją było widać. Troche traumatyczne przezycie bo niałem nowe okulary i nie byłem pewien jak sie zachowają. W sumie 4 strzały w osłonięte oczy i 1 (na moje nieszczęście) zszedł na szyję. Ślad jest ale maść na obrzęki i zejdzie po 2 dniach. Jeśli chcesz uniknąć obrażeń to polecam owinąć się foilią bombelkową i przerzucić sie na szachy. Tylko uważaj na drzazgi z pionków ;) Quote Link to post Share on other sites
linczai Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Mam pytanie do osób noszących maske noprenową. Czy na taka maskę można założyć arafatkę i nie wyglądać trochę śmiesznie? Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Taka maska nic ci nie da. Będziesz się tylko gotował. Najlepsza jest stalowa siatka. Oczywiście nie na oczy bo kulka może się rozerwać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts