Zem Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 (edited) Witam Chce zakupić ten chwyt : http://www.taiwangun...&campaign-id=20 do: M4 z Evoution AirSoft Tak btw cena jest z kosmosu , jak za kawałek plastiku , pytanie czy warto to 30 zł wydać , czy chwyt nie pęknie po 1 lepszej strzelance , pytanie do osób które ten konkrety chwyt używają. Dzięki z góry za odpowiedź . Edited July 10, 2014 by Zem Quote Link to post Share on other sites
Dantee Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Mam taki , ale oryginalny FAB. Na M4 mam zamontowane na przednim gripie AFG i na body Magwella. Używam obu , zależnie jaką pozycję strzelecką zajmuję. Przy dynamicznym operowaniu repliką Magwell pozwalna pewnie trzymać replikę. Quote Link to post Share on other sites
Zem Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Dzięki za odpowiedź , ale mnie chodzi o ten konkretny model. Quote Link to post Share on other sites
Dantee Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 (edited) Dzięki za odpowiedź , ale mnie chodzi o ten konkretny model. Hmm nie wypowiem się o ACM. Używam od dawna FAB który kosztował dwa razy tyle i kompozyt jest porządny. Kolega ma chyba ACM i jeszcze się nie rozleciał. Edited July 10, 2014 by Dantee Quote Link to post Share on other sites
Zem Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 ok dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts