Allahlof Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 (edited) Ktoś coś wie na temat tej repliki, warto ja kupić czy polecacie jakiś inny zamiennik do 500zł. I Jeszcze jak by mógł by mi ktoś wyjaśnić różnice miedzy gearboxami(ich wady i zalety) Replika: http://gunfire.pl/product-pol-1152199157-Replika-karabinka-szturmowego-DG05T.html Edited July 11, 2014 by Allahlof Quote Link to post Share on other sites
Ferduch Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Rodzaje gb zależą od repliki w jakiej się znajdują. Ogólnie rzecz biorąc jest masa rodzajów np gb v7, v4, v3, v2. Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś Logan napisał o tym co nieco więc tylko wystarczy poszukać, ale dobrze ci radzę szukaj replik z GB v2 lub v3, łatwiej o części w razie awarii. Co do repliki od biedy ujdzie. Ja napewno bym jej nie kupił, ponieważ nieprzepadam za full plastik, chodź gb ma metalowy. Lepiej dołożyć trochę i kupić rk boya lub m4 od specna arms. Co do SA to marka godna polecenia z całym sercem ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts