RedDevill Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Wiem, że z pomocą wody można sobie ładnie złożyć boonie hat, by rondo tak bardzo nie odstawało. Czy są jakieś dokładne wytyczne jak to zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Ja tam swojego żeby rondo nie było takie sztywne i płaskie zwyczajnie złożyłem w harmonijkę i przygniotłem czymś na prawdę ciężkim. Po kilku dniach wyjmujesz i masz elegancko zgnieciony i dobrze wyglądający kapelusz. Quote Link to post Share on other sites
RedDevill Posted July 15, 2014 Author Report Share Posted July 15, 2014 Mógłbyś przesłać zdjęcie? :) Bo nie za bardzo rozumiem określenie "w harmonijkę". Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 http://pokazywarka.pl/pxucyr/ Najpierw bierzesz i składasz kapelusz na pół, potem w harmonijkę (na zdjęciu wyżej) i przyduszasz czymś ciężkim. Po 2-3 dniach masz sfałdowane rondo :D Quote Link to post Share on other sites
RedDevill Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 Ok, dzięki. Zrobiłem jak napisałeś i zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts