Pradawny Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Witam, Mam problem z moją klamką (Beretta M92F HFC). Otóż kurek nie zawsze naciąga się do końca przez co kulki nie zawsze są wystrzelone. Występuje to średnio co 2 strzał i wygląda jakby bb był bardzo słaby. Wie ktoś co może szwankować? Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Za słaby greengas, sprawdź na mocniejszym. Poza tym przeczyść całą replikę i przesmaruj. Jeśli nie pomoże to albo coś nie tak z zaworem i podaje za mało gazu albo zbijak zaworu, lub nieszczelność w układzie nuzzle w zamku. Quote Link to post Share on other sites
Pradawny Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 Gaz jaki używam to ProTech, nie znam się na tym wiec jaki mocniejszy gaz byś polecił? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 ProTech to tragedia jeśli chodzi o ciśnienie. Z ogólno dostępnych może być ultrair , abbey predator, abbey burt sniper gas (b. mocny)- te polecam. Jak dorwiesz to guarder też jest dobry. NIE polecam natomiast umarexa (h&K)- chyba najgorszy gaz jakiego używałem, jest na opakowaniu napisane ,,wysokie ciśnienie" a moja klamka ma na nim 60fps mniej niż na zwykłym ultraair oraz właśnie protecha. PS. Nie kupuj teraz abbey snipera bo jest walnięta seria o mniejszym ciśnieniu, poprzednie serie były super :) Quote Link to post Share on other sites
Pradawny Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Dzięki za wszystkie rady! Problem póki co zniknął po zmianie zaworu górnego a gaz na pewno zmienię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts