lebiediew Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Witam, posiadam replikę MP001A,jak na załączonym zdjęciu: Leżała na półce, leżała do czasu kiedy postanowiłem się nią pobawić. Po jakimś czasie użytkowania, nie chciała odbić, po naciągnięciu sprężyny. Rozkręciłem, skręciłem i działało, lecz wyleciała guma, bodajże uszczelka z tłoka, lecz broń działała nadal. Obecnie, gdy próbuję naciągnąć sprężynę, to odciągam zamek, lecz jak chcę go zamknąć, to replika gwałtownie pociąga do przodu zamek, tak, że aż się przestraszyłem o palce, jak się tak stało. Moje pytanie jest następujące: czy może wiecie, co jest uszkodzone, co ewentualnie muszę wymienić, jaką część kupić? myślę, że tłok, ale tak samo nie wiem jaki to tłok, gdyż na rynku jest wiele replik, o takiej konstrukcji, lecz mają nazwy inne... Pytanie do znawców, co muszę wymienić, kupić i jeśli można to jakiś link, poglądowo do sklepu, czy do jakiejś grafiki :) z góry dziękuje :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts