WENDZIN Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 I Tydzień wcześniej http://youtu.be/2aRjVOM-nO0?list=UUOF8Gv0Sa_iwButTedYJCow Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Fajny montaż, dobrze dobrany materiał. Pomysł z czerwoną ramką obrazu jak zginąłeś też ciekawy. Jedynym, jak dla mnie, minusem jest momentami za głośna muzyka (nie było słychać co wy mówicie), ale to już zależy od gustu :) Quote Link to post Share on other sites
WENDZIN Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 He he he, ciekawski ! :P he he he Dzięki wielkie za opinie, a co do muzyki myślałem nad tym powiem szczerze ale.... może lepiej jak większość słów zostanie zamaskowana muzyką :) Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Chodziło mi bardziej o dyskusje na temat walki, czy same "odgłosy" walki, które momentami słabo słychać, ale montaż oczywiście jak wspomniałem na duży plus ;) Quote Link to post Share on other sites
WENDZIN Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 Nowy sposób na filmowanie, jeszcze tylko trochę dopracować i nawet będzie wygodnie z tym biegać :icon_razz2: :icon_arrow: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts