Phasi Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Witam wszystkich, jako że jestem nowy chciałem zadać parę pytań. Nie chciałem zakładać tematów w wielu działach więc stwierdziłem że napiszę to w jednym temacie. Po przejrzeniu wielu stron na forum doszedłem do paru przerażających wniosków i stwierdzam iż: wiem, że nic nie wiem. Mój wybór na bronią główną padł na g36k od Jg [JG0738], czyli nowe cudo które pojawiło się w zbrojownia.com.pl , dla prezentuje się pięknie, jestem fanem gietek. Według opinii które przejrzałem na forum nie pakuje się w zupełne bagno, ale coś zmienić trzeba. Jestem w stanie wydać jeszcze parę groszy na bebechy dla maluszka, więc starałem się trochę to rozplanować. Co nie zmienia faktu że jestem jeszcze dość zielony w tym temacie, stąd pytania. W planach: -zielony Hu od G&G wg. forumowiczów polepszy pracę repliki. -Precka ( prawdopodobnie od systemy) i tu mam pytanie nie znalazłem odpowiedniej długości, jeżeli dobrze rozumiem w gietce od jg lufa ma 355mm, w ofercie systemy najbardziej zbliżona jest 363mm czy wejdzie do tego aeg czy nie ? -kable niskooporowe i może bateria lipo, chociaż nie jestem pewien czy na chwile obecną mój fundusz da radę to podźwignąć, czy moglibyście polecić jakieś konkretne modele baterii oraz ładowarek ? Czy możecie polecić jeszcze jakieś zmiany które faktycznie na początku podbudują działanie tej repliki, ew. wykluczyć któryś z moich pomysłów ? Następne pytanie odnoście pistoletu, czy jest jakiś sklep w Polsce gdzie można dostać Tokyo Marui fn 5-7 i czy na forum jest ktoś kto miał jakąś styczność z tą repliką i mógłby wyrazić na jej temat swoje zdanie ? niestety nie mogłem znaleźć wielu informacji na temat tej klamki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts