KrosFirePL Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Witam! Zbieram teraz na moją pierwszą replikę broni. Jest nią karbin snajperski MB08 OLIVE. Mam jednak jeden problem. Nie mam pojęcia jaki magazynek pasuje do tej broni a magazynka do tej broni nie znalazłem więc proszę was o pomoc. Jeśli wiecie co i gdzie trzeba kupić to proszę o linki do strony sklepu z tym magazynkiem. Dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Zanim władujesz się w bagno wyjaśnie Ci dwie rzeczy o których możesz nie wiedzieć: - airsoftowa snajperka ze sklepu (czyli w tzw. stocku) ma zasięg i celność porównywalne z zasięgiem i celnością karabinków elektrycznych za 400zł, - żeby airsoftowa snajperka miała zasięg i celność pozwalające nazwać ją snajperką trzeba wydać przynajmniej kilka setek, a często nawet 1500zł. Tu masz temat o L96 Wella - poczytaj sobie. Quote Link to post Share on other sites
KJakubK Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Magazynki do MB-08 pasują od MB-01. Widziałem je ostatnio na gunfire :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts