ilpg17 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Siemka, zastanawiam się na zakupem jakiegoś elektrycznego boczniaka od cymki. Najbardziej podobają mi się cm.122 (sig sauer) i cm.121 (orzełek). Będąc świadom, że wszystkie mają mniej więcej takie bebechy jak w klocku chciałbym was zapytać który z dwóch w.w. "dłużej utrzyma stanowiska w mojej kaburze" (mam tu na myśli awaryjność). Z góry dziękuję za pomocną odpowiedź Pozdrawiam, Jakub Quote Link to post Share on other sites
Miszak Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Jak sam zauważyłeś jeden i ten sam mechanizm jest w nich, zatem wybieraj co Ci sie bardziej podoba. PS. jak nie miałeś Deagla w łapkach, to odradzam, nieporęczny kloc. Dodatkowo, brzmi śmiesznie (dźwięk Aepa) w stosunku do wyglądu :) Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Mam CM121 (DEagle) Po zrobieniu mu małego przeglądu startowego, doszczelnienia itp. działa od ponad 3 lat. Faktem jest, że go nie używam zbyt często. Szczerze mniej niż tysiąc kulek na rok, no ale to nie główna replika. Nie mniej jednak nie zauważyłem żadnych problemów, żadnych zacinek, podkręca ładnie na stokowym hopie, brak oznak zużycia w środku. Działa w dodatku na malutkim lipo 7,4V które zapewnia niezłą szybkostrzelność. Cóż za taką cenę to zdecydowanie jedne z wartych polecenia AEPów na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts