Dani3llo Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Chcę zakupić sobie jakieś okularo-gogle, które będą w miarę komponować się z czapką z daszkiem. Mój budżet wynosi max 100zł. Do tej pory znalazłem bolle cobra oraz bolle tracker 2. Warto wziąć te okulary? Może jakieś inne propozycje? Quote Link to post Share on other sites
boberczus Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Kupiłem Bolle Cobra, fajnie komponują się z boonie więc z czapką też pewnie będą. Nie parują, (przynajmnije póki ich nie ściągniesz, albo nie nałożysz na czoło) po takiej operacji masz jakies 10-15 minut dośc mocnego parowania, po czym przechodzi Cheers Maciek Quote Link to post Share on other sites
Kirk Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Od roku używam Bolle Cobra i uważam, że oferują dobrą jakość w swojej cenie. Dobrze przylegają, w moim przypadku wystarczy je przetrzeć płynem do naczyń i nie parują, a w razie czego zawsze można zdjąć gumową obwódkę w celu zwiększenia wentylacji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts