LEJTO18 Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Panowie, tutaj w tym temacie będziemy rozmawiać o ULOTKACH. Postyłajcie tutaj swoje pomysły, tekst który bedzie sie znajdował na ulotce, obrazki, zdjęcia lub całe projekty ulotek Quote Link to post Share on other sites
dirtbag Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ja bym coś napisał o tym, że nie musisz być mega zaje... wysportowany, ażeby dołączyć do grup specjalnych, możesz bawić z nami ASOT zaprasza itd... Małe wyjaśnienie terminu ASG, jakieś fotki z treningów. Oczywiście wszystko do ładnego sklecenia i obrobienia. Quote Link to post Share on other sites
Jamal328 Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Pomyślałem ze może zamiast tłumaczyc co to jest ASG. Możemy napisać takie pytania np. Czy lubisz.... czy interesujesz się.... i podać rzeczy które są w ASG lub te dlaczego my to lubimy. A na końcu napisać coś w stylu dołącz do nas u nas to wszystko jest. Słaby ze mnie pisarz wiec mogę tylko podrzucić pomysł Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts