luki_111 Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Witam. Problem jak w temacie wymieniłem przerywacz na nowy SHS i jeszcze ze trzy jakieś uzywane,kostkę tez na nową SHS i jeszcze jedna uzywana ale sprawna i ze trzy zębatki i nadal nie mam pojedynczego jakieś propozycje co moze być nie tak?? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Taaa... Wywal wszystko z gb, poza kostką stykową,zębatką tłokową,spustem i przerywaczem. Złóż obie połówki,wciśnij spust,przesuń płytkę selektora na semi,i wykonaj kilka obrotów zębatką w stronę dupy gb. Wózek powinien odskoczyć, jeżeli tego nie robi to: Zębatka tłokowa jest za wysoko,i nie łapie przerywacza brakuje sprężynki przy selektorze,lub jest słaba/ uszkodzona przerywacze są do dupy,lub nie mają wystarczająco luzu by się poruszać Zapadka na wózku jest wyrobiona/lub przerywacz jej nie łapie. Może być to spowodowane nieprawidłowym ułożeniem kostki stykowej w gnieździe. Więcej grzechów nie pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 (edited) Będę walczył jutro ale pierwszy raz mi się taka akcja zdażyła.Ostatnia opcja odpada kostka jest dobrze osadzona. A i jak ręcznie naciskam na przerywacz to kostka odskakuje Edited October 16, 2014 by luki_111 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Mi ten babol wyszedł w 3 mp5 na raz ;) Ale poradziłem sobie, i chodzą jak złoto. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Takie gówienko mnie nie pokona wczesniej czy później dojdę do tego hehe Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Btw. Jeżeli wyższe porady nie pomogą,to pobaw się jeszcze z podkładkami pod przerywacz. Gdzieś czytałem,że czasem to pomaga. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Spoko dzięki za rady :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 I dupa blada nie działa nadal..... Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted October 17, 2014 Author Report Share Posted October 17, 2014 Wiem jedno zjebany chiński szkielet i problem z przerywaczem który jest za płytki i zębatka tego nie ogarnia.Wiedz myslę zę rozwiazałem problem z pomocą oczywiście :) Quote Link to post Share on other sites
xxx768 Posted October 17, 2014 Report Share Posted October 17, 2014 Nie ma za co :icon_cool: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts