michal25 Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Witam, mam problem, ponieważ potrzebuję GB do mojej wydmuszki KAC'a i jedni mówią że zwykła V2 pasuję, ale mam taką i mam problem z selektorem i pinami. Może ktoś mi podlinkować jakieś GB do kac'a nawet same szkielety żebym zobaczył jak to konkretnie wygląda? Z góry dziękuje za pomoc i przepraszam za kłopot :) Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?currency=EUR&products_id=2860&osCsid=03218be090bff215dd160 Szkielet musi mieć wgłębienia pod "środkowe" zębatki selektora. Pasują v2 z płytką selektora m4 i z dźwignią selektora m4[ale nie da się zrobić obustronnie działającego selektora] Quote Link to post Share on other sites
michal25 Posted November 28, 2014 Author Report Share Posted November 28, 2014 A może znalazłby się ktoś kto ma płytkę selektora ognia na sprzedaż, ewentualnie przerobioną z tej od M4? Jeśli tak to zapraszam na PW. Jak ktoś wie o kimś, kto ma takową proszę dać mi znać, chętnie kupię. W ostateczności poszukam osoby, która zajęłaby się poskładaniem KAC'a do kupy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts