JasiuuxD Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 (edited) Mam problem. Chcę kupić tłumik dźwięku z tłumikiem płomienia do G608 [ http://gunfire.pl/pr...-plomienia.html ] Niestety na stronie nie jest napisana średnica gwintu tłumika płomienia na który nakłada się tłumik płomienia. Nie jestem pewien czy będzie on pasował. Nie znam się na tym dobrze więc prosze o jak najszybszą odpowiedź !!. [Odpowiednia średnica gwintu do G608 to 14mm] Edited October 31, 2014 by JasiuuxD Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Poczekaj do poniedziałku i zadzwoń do sklepu (ewentualnie napisz maila). Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Tłumik płomienia taki jak w SCAR-L, gwint 14- czyli CCW czyli lewy. Zamontowałem go na emce KWA bez problemów. Tłumik dźwięku wziąłem dłuższy, ale ten też zadziała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts