Lisek_krakow Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 (edited) Tak jak w temacie - szukam pożądnych słuchawek z mikrofonem oraz guzika PTT do radyjka Beofeng 5. Niestety nie mogę używać fabrycznych słuchawek ponieważ mam chore uszy i odrazu jestem chory :icon_razz: Chodzi mi o słuchawki 'na ucho' coś ala bowman II/III. Możecie mi coś polecić? Opinie na temat Bowmana są podzielone - jedni uważają że to dobry sprzęt za rozsądne pieniądze, drudzy że to badziew i nie wart tych 80zł :( Szukam złotego środka do 150-170zł max Edited November 13, 2014 by Lisek_krakow Quote Link to post Share on other sites
Sabald Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ogólnie chińskie zestawy słuchawkowe jak i ptt (głównie od z-tac) mają gówniane kable i najczęściej są od razu do wymiany. Poza tym w większości (poza wspomnianymi kablami) działają i służą ;) Quote Link to post Share on other sites
Lisek_krakow Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 No tak ale nie mam możliwości samemu sobie wymienić tych kabli bo się na tym po prostu nie znam. Szukam jakieś fajnej alternatywy :( Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Nie ma alternatywy. Kable można zmienić. Polecam kabel od słuchawki telefonicznej. mam tak u siebie w bowmanie i jest ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts