McFly Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Posypał mi sie box. Oderwały mi sie kabelki od płytki i nie wiem jak je prawidłowo przylutować. Czy mógł by ktos wykonać zdjecie swojej ułatwiło by mi to życie. Wie moze ktos jak dolutować zewnętrzy guziczek do sterowania boxem. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Który box? CA czy MAG to te z popularnych. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted November 14, 2014 Author Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Classic Army Edited November 14, 2014 by McFly Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Czekaj zgubiłem się, chodzi ci o dolutowanie kabli do switcha od On/Off/Auto? Bo na wstępie piszesz o płytce :) Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted November 14, 2014 Author Report Share Posted November 14, 2014 Dokładnie tak. Oraz w ktore miejsce dolutować zewnętrze sterowanie guzikiem. :) Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Magazynek CA jako jedyny działa idealnie z podawaniem kulek. Tam nie ma sound control i to jego przewaga. W MAG'u jest tylko silnik który jest aktywowany przyciskiem. Co do płytki w CA - poszukam u siebie w archiwum fotek - choć nic nie obiecuję na 100% Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted November 16, 2014 Author Report Share Posted November 16, 2014 Udało mi sie naprawić boxa, metodą prób i błędów :) Nawet działa funkcja auto. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Mały box upadł mi na beton i poszły mocowania wieka, 2 zaczepy ułamały się obok otworu do zasypywania boxa. Jeśli nie uda mi się tego skleić klejem dwuskladnikowym to trzeba znaleźć inny sposób mocowania :) Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 Polecam trytki (opaski uciskowe). U mnie te zaczepy słabo trzymają i złapałem całego boxa (w okół) na na dwie trytki i nic tego nie ruszy :) Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Jeden zaczep udało mi się skleić, drugi niestety ulamał się tuż przy wieku więc jest bardzo mała powierzchnia styku - łatwo go odłapać ponownie, Postaram się dorobić ostatni brakujący z kawałka metalu klejonego klejem epoxydowym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts