25849555 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 (edited) witam posiadam auga a2 od jg od jakiegoś czasu mam z nim pewien problem a mianowicie tak jak napisałem raz strzela normalnie leci kulka za kulka a zaraz ma przerwę , przestaje strzelać i bateria się grzeje chwile nim poruszam i zaś strzela kolega powiedział ze może to być problem związany z ta częścią repliki http://oi59.tinypic.com/205884w.jpg i mam pytanie czy wiecie może gdzie mogę taka oto cześć dostać albo zrobić z czegoś z góry dziękuj za pomoc :icon_wink: Edited November 25, 2014 by 25849555 Quote Link to post Share on other sites
Radnor Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Zanim zaczniesz wymieniać części radzę sprawdzić dokładnie wszystkie połączenia, wtyczki i styki. bo może się okazać, że problem leży w ledwo trzymającym się kablu który raz łączy raz nie itd. Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 skoro bateria się grzeje to prawdopodobnie gdzieś się zwarcie robi sprawdź czy kabli nie masz nigdzie bez oprawki, jakiegoś luźnego kabla, albo jakiejś nieizolowanej innej części obwodu elektrycznego. Quote Link to post Share on other sites
25849555 Posted November 27, 2014 Author Report Share Posted November 27, 2014 Dobrze w takim razie dam kumplowi do naprawy dzięki wielkie za pomoc można zamknąć temat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts