StrowO Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Witam chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat tych butów http://armyworld.pl/product-pol-2951-Buty-Wojskowe-Pustynne-US-Army-Z-Podeszwa-Vibram-Oryginal-Stan-Bardzo-Dobry.html jestem nowy w ASG i chciałbym się dowiedzieć od bardziej "zaawansowanych" czy opłaca mi sie je kupić. O Batesach i Bellach mi nawet nie piszcie bo nie potrzebuje aż takich drogich. ale jeśli faktycznie te Altamki są złe to możecie mi podesłac jakieś zamienniki (koniecznie pustynne). Z góry dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Mam jedną parę i mam mieszane uczucia. But jest wytrzymały, to fakt, nie był oszczędzany i wciąż się trzyma, ale... cholewka szybko "sflaczała" i wcale nie stabilizuje kostki, bez wzglęu na to, jak mocno bym nie sznurował, to noga nie jest odpowiednio mocno usztywniana (w moich Meindlach KSK ten problem nie występuje, tam nawet w niemal rozsznurowanych butach noga jest pewnie trzymana podczas marszu). W tej cenie... chyba wolę tanie trekkingi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts