KaXardas Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Witam! Pisałem już i czytałem tematy jednak nigdzie nie znalazłem odpowiedniej pomocy. Jak wiadomo obsada składanej kolby w RPK cymy jest z gównolitu, znalu, szitmetalu itd. problem naturalnie leży w wytrzymałości tego ustrojstwa, boję się że się rozleci (pęknie pizdryk który trzyma kolbę w pozycji gdy nie jest złożona) Pomóżcie mi proszę, co da się zrobić żeby wzmocnić ten element lub gdzie dostać odpowiedni zamiennik? Kolba nie musi się składać, ważne żeby obsada wytrzymała. Myślałem żeby zlecić zrobienie tego komuś na CNC jednak będzie zapewne niezwykle kosztowne. RKM bez kolby to jak snajperka bez przyrządów celowniczych więc jest to dość istotna sprawa. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Jakie tam Cnc. Kup flaszkę i idź do pierwszego lepszego tokarza Henia. Zrobi ci to ;) Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 26, 2014 Author Report Share Posted December 26, 2014 Raczek wątpię żeby dalo się to zrobić na tokarce Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Mowię ogólnie,tokarz często też ma frezarkę konwencjojalną. Z połówką 40 procentowego napoju potrafi na tym zdziałać cuda ^^ Podrzuć mi zdjęcie tego elementu na pw. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts