ASGjak303 Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Witam jestem tu nowy. Kilka dni temu byłem na mojej pierwszej strzelance, oraz pierwszy raz strzelałem z zakupionego karabinku. Problem jest taki: magazynek nie podaje kulek. Magazynek jest hi-cap a karabinek M4- dokładnie nie wiem, został złożony przez znajomego. Replika jest sprawna, najgorsze jest to że żeby kulki wlatywały do komory i replika strzelała trzeba docisnąć od dołu magazynkj i cały czas trzymać. Z innymi magazynkami jest to samo. Otaśmowanie magazynka nic nie dało. Quote Link to post Share on other sites
roos Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Komora HP za płytko wchodzi do magazynka. Może jest duża szpara miedzy częściami korpusu. Sprawdź też zatrzask magazynka. Inne sprawdzone magazynki są tego samego typu? Quote Link to post Share on other sites
ASGjak303 Posted December 30, 2014 Author Report Share Posted December 30, 2014 Mid-cap i hi-cap sprawdzałem, niedawno ten karabinek był złożony więc ktoś może źle zrobił robotę, ja sie nie znam, ale nie mam zabezpieczenia, takiego jakby bolca, i bez niego lekkim ruchem można go rozebrać- teraz to nawet nie chce wskoczyć spowrotem na miejsce- tragedia. Oddam spowrotem bo szkoda nerwów na to. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts